Laatjevoetenverzorgen!

Laat je voeten verzorgen!

Weet u dat “zere voeten” één van de meest gehoorde klacht is?

Maar dat we daar tegelijkertijd ook de minste aandacht aan besteden? Onze voeten verstoppen we meestal in sokken en schoenen.

Voetverzorging is belangrijk om uw mobiliteit te behouden en hebben dan ook alle aandacht en zorg nodig, dus “Laat je voeten verzorgen!”

De pedicure is er voor volledige voetverzorging. De pedicure is er om uw nagels te verzorgen en overmatig eelt te verwijderen, maar ook voor likdoorns, eeltpitten en nagelproblemen bent u bij de pedicure aan het goede adres. 

Mijn vakdiploma heb ik in 1999 behaald. Ik heb door die jaren veel ervaring opgedaan.         

 Sinds 2013 ben ik medisch pedicure, wat inhoudt dat ik risicovolle voeten kan behandelen zoals bijvoorbeeld diabetes- en reumatische voeten. Ook beheers ik speciale technieken om uw voeten in optimale conditie te brengen.

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure helpt het klachten op de langere termijn te voorkomen. Als u klachten heeft, raad ik u aan niet te lang te wachten met het maken van een afspraak.

Ik adviseer u over het verzorgen van uw voeten, maar geef ook advies voor de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts of podotherapeut waar ik contracten mee heb.

Graag tot ziens in mijn praktijk!
 

Contact opnemen

_EKF4511

Mijn specialisaties

-Medisch pedicure met specialisatie in oudere voet en sport voeten.

 -ervaringen in de ouderenzorg, ook werkzaam in zorginstellingen.
 -Kennis van Diabetes, Reuma, MS, Vaatlijden en neurologische aandoeningen.
 -vakbekwaamheid door het volgen van nascholing en updates toepassen.
 -professioneel door werkwijze op een hoogwaardig niveau met goede materialen en een goed hygiene plan.
- geregistreerd in het KRP register (kwaliteits register pedicure) onder nummer 463 .
 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. Regelmatig behandelen van een probleem kunnen uw voeten in goede conditie houden. 

pexels-pixabay-267177

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem onderzoeken en beoordelen en behandelen.

Bij constatering van problemen kan ik u eventueel doorverwijzen naar huisarts of podotherapeut waar ik mee samen werk.

 

79683720_1750987698364893_4849502729883615232_o

Persoonlijke voetverzorging

Voetverzorging is belangrijk voor uw voeten, soms kunt u zelf niet goed meer uw voeten verzorgen en kunt u bij mij terecht voor een proffesionele pedicure behandeling. Zoals nagels knippen, polijsten van uw nagels of ingroeiende nagels behandelen.

 Ook eelt en likdoorns kunt u door mij vakkundig laten verwijderen.

 

DSC_0638.JPG

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

voetverzorging bij ziekte of aandoening

Soms ontstaan er voetproblemen die veroorzaakt worden door een ziekte, denk hierbij aan chemotherapie bij kanker, polyneuropathie, vaataandoeningen vaatlijden enz.

 Deze ziektes kunnen uw voeten behoorlijk beinvloeden, waardoor er problemen kunnen ontstaan. De medisch pedicure is geschoold om dit te herkennen en te behandelen en adviezen te geven.

Aangesloten bij branche organisatie Provoet 

ProVoet_Logo